Al jaren is VDG een stabiel onderdeel van de coalitie in de Osse gemeenteraad.Hierdoor hebben we in het verleden diverse wethouders mogen aanleveren. Deze periode zitten er namens VDG twee wethouders in het dagelijks bestuur van onze gemeente.

Hieronder stellen Frank den Brok en Kees van Geffen zich voor.

null

Frank den Brok

Portefeuille Economie en financiën

Ik ben 44 jaar, getrouwd, heb drie zonen en ben al mijn hele leven actief in het verenigingsleven, waaronder de voetbalclub en de carnavalsstichting.
Sinds 2002 ben ik lid van VDG en sinds 2015 ben ik wethouder Economie & Financiën, Cultuur, Vastgoed en Grondzaken. Ik geloof in samen en
niet in alleen. De gemeente Oss krijgt steeds meer elan en ik zie steeds meer mensen trots worden op onze gemeente.

null

Kees van Geffen

PORTEFEUILLE werk inkomen energietransitie

Ik woon in Herpen en ben vanaf het samengaan met de gemeente Ravenstein in 2003 actief lid van VDG. In de periode 2003-2006 als raadslid, daarna als bestuurslid. Vanaf 2015 tot 2022 ben ik namens VDG wethouder in de gemeente Oss geweest. Sinds juli 2023 ben opnieuw wethouder, als opvolger van mijn opvolger. Dat doe ik nog steeds vol overtuiging, vanuit het gedachtengoed van VDG. Dichtbij de gemeenschap, benaderbaar, altijd open voor het goede gesprek. Maar vooral met de insteek om Oss voor alle inwoners mooier en beter te maken. Ik ben in Herpen actief bij de voetbalvereniging en tennisvereniging. Sport is mijn uitlaatklep en ik probeer op die manier ook mijn steentje bij te dragen aan het lokale verenigingsleven. Ik ben getrouwd met Astrid en we hebben drie kinderen. Sinds afgelopen jaar ben ik de trotse opa van een kleindochter.