Al jaren is VDG een stabiel onderdeel van de coalitie in de Osse gemeenteraad.Hierdoor hebben we in het verleden diverse wethouders mogen aanleveren. Deze periode zitten er namens VDG twee wethouders in het dagelijks bestuur van onze gemeente.

Hieronder stellen Frank den Brok en Kees van Geffen zich voor.

null

Frank den Brok

Portefeuille Economie en financiën

Mijn naam is Frank den Brok Ik ben 40 jaar, getrouwd, drie zoontjes en al mijn hele leven actief in het verenigingsleven. Sinds 2002 lid van VDG sinds 2015 wethouder Economie & Financiën, Cultuur, Toerisme en Grondzaken. Oss krabbelt goed op uit de economische crisis, en financieel is er stabiliteit en zelfs ruimte voor extra ambities de komende jaren. We kunnen dus nog veel mooie resultaten neerzetten Voor De Gemeenschap. Ik ga daarom graag voor een tweede periode als wethouder!

null

Kees van Geffen

PORTEFEUILLE werk en inkomen

Mijn naam is Kees van Geffen. Ik ben woonachtig in Herpen, met mijn vrouw en drie kinderen. Als gezin zijn we actief betrokken bij het verenigingsleven in ons dorp. Sinds de samenvoeging van Oss met de gemeente Ravenstein in 2003, ben ik ook actief lid van VDG. In de huidige raadsperiode ben ik, namens VDG, wethouder in het College van Burgemeester en wethouders. Als portefeuillehouder Werk&Inkomen, Onderwijs, Sport, Verenigingen en Evenementen, heb ik mijn steentje bij mogen dragen aan onze mooie gemeenschap.