Het bestuur van VDG zorgt ervoor dat alle radertjes in de partij soepel lopen. Zij schept voorwaarden zodat de fractieleden hun belangrijke werk als volksvertegenwoordiger goed kunnen uitvoeren, dat de leden van VDG volop mee kunnen doen en dat de inwoners van de gemeente op de hoogte blijven.

null

Maria van Lith

Voorzitter

Vanaf 1993 ben ik lid van VDG, enthousiast gemaakt door mijn vader. Actief geweest als raadslid, burgerlid, commissielid en nu in het bestuur van VDG. Geboren in Oss, tienertijd in Berghem, terug naar Oss en sinds een aantal jaren weer in Berghem. Getrouwd en twee bonuskinderen. Na het Maaslandcollege heb ik in Eindhoven gestudeerd en vervolgens parttime in Tilburg op het gebied van mens en werk. Daar ligt nog steeds mijn passie, als zelfstandig loopbaanadviseur in mijn bedrijf TIPwerkt. Van jongs af aan actief geweest als vrijwilliger, onder andere bij KPJ, popkoren en duikclub. Momenteel naast VDG als voorzitter van Theatergroep Dankzij de Dijken en vrijwilliger bij De Berchplaets.

null

Nelly van Grunsven

Secretaris

Vanaf 2002 ben ik lid van VDG. Daarvoor actief lid van Dorpsbelangen in de voormalige gemeente Ravenstein, o.a. als commissielid en secretaris. In de periode 2002-2006 was ik lid van de dorpsraad voor het gebied Ravenstein, Over d’n Dam. Daarna actief lid/ bestuurslid bij VDG, nu als secretaris. In mijn werkzame leven was ik assistent inkoper bij Organon/ Diosynth. Vanaf 2013 ben ik naast ander vrijwilligerswerk o.a. secretaris van Onder d’n Plag in Demen en buurtbemiddelaar in de Gem. Oss.

null

Diny Oele

Bestuurslid

In 2020 ben ik lid geworden van de VDG. Ik woon al ruim 49 jaar met veel plezier in Megen. Ik heb een zoon en een dochter, en vier kleinkinderen. Jarenlang samen met mijn man een wijnwinkel gehad in Megen. Deze is inmiddels overgenomen door mijn zoon Eelco. Mijn achtergrond is P&O-adviseur. Ik heb een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt, de laatste 15 jaar in de zorg bij Dichterbij. Door de jaren heen in diverse besturen gezeten. De afgelopen 6 jaar voorzitter van gemeenschapshuis Acropolis in Megen. Ik vind het belangrijk om de leefbaarheid van mijn woonomgeving optimaal te houden en ik wil heel graag mijn steentje bijdragen in het bestuur van de VDG.

null

Mari Hol

Penningmeester