VDG beschikt over een ANBI status. Voor meer info, neem contact op met ons partijbestuur via de contactpagina.

Wij hebben maar liefst 50 mensen op onze kieslijst staan, uit nagenoeg alle wijken en kernen van ‘groot Oss’.
Wij heten niet voor niets ‘Voor De Gemeenschap’. Wij zijn er voor iedereen. Jong of oud. Wijk of dorp. Nieuwsgierig naar de top 20 van onze kieslijst? Lees dan snel verder!

Wij hebben een uitgebreid verkiezingsprogramma en een samengevatte versie. Op wijk- en dorpsniveau hebben we ook nog kernpunten, zodat u kunt zien wat VDG de komende jaren voor uw wijk of dorp wil betekenen. Lees alvast ons verkiezingsprogramma. De overige informatie valt spoedig te bekijken via deze website!

 

Partij-informatie: de Kracht van Lokaal

Voor De Gemeenschap (VDG) is een lokale partij. Wij behartigen onafhankelijk van de landelijke en provinciale politiek de belangen van onze inwoners. Voor iedereen uit de hele gemeente Oss, in alle wijken, stadjes, dorpen en kernen. Wij zijn niet links of rechts. Wij hoeven geen Haagse ideeën uit te dragen. Daarom kunnen wij ons 100% richten op de lokale politiek van de gemeente Oss.

VDG is niet alleen een partij voor de gemeenschap, maar vooral ook uit de gemeenschap. Onze leden komen uit alle hoeken van de gemeente Oss en hebben door hun actieve deelname aan allerlei sociale activiteiten een goede voeling met wat er leeft onder de bevolking. “Ons kent ons” resulteert in “Ons kent Oss”, daaruit halen wij onze kracht.

VDG is op deze manier al sinds 1986 actief. Wij bestaan dus al 32 jaar, een niet alledaags verschijnsel binnen de lokale politiek! Ook op 21 maart 2018 gaan wij weer volledig voor de Kracht van Lokaal. Hopelijk kunnen we dan op uw steun rekenen!