VDG nieuwsoverzicht

We begrijpen heel goed dat je niets wilt missen van VDG en de Osse politiek. Dat willen wij ook niet! Speciaal om jou goed op de hoogte te houden hebben we al onze kanalen letterlijk op een rijtje voor je gezet.

Facebook nieuws

Nieuw VDG-raadslid aangesteld ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Adri van der Loop volgt Berrie van de Burgt op als raadslid voor VDG.

Berrie van de Burgt uit Herpen heeft aangegeven zijn raadslidmaatschap in de gemeente Oss niet langer te kunnen combineren met zijn werkzaamheden. Hij heeft per 1 juli een directiefunctie aanvaard bij zijn huidige werkgever.
Berrie: ”Het schuurt altijd wel eens tussen je vaste werk en de werkzaamheden als raadslid, dat zal bij vele van de huidige raadsleden zo zijn, maar tot op heden was dat prima te combineren. Echter door mijn nieuwe functie als directielid is die ruimte te beperkt geworden. Als je beide banen (want Raadslidmaatschap is ook een baan in mijn ogen) voor 100% wilt uitvoeren en dat niet kunt, dan moet je een keuze maken”. Berrie was burgerlid namens VDG van 2010 tot 2014. Vanaf 2014 tot 2020 was hij gemeenteraadslid.

Adri van der Loop uit Oijen zal Berrie opvolgen in de gemeenteraad voor VDG. Adri is vanaf 2018 al burgerlid voor VDG in het sociale domein. Adri was van 1994 – 2006 raadslid, waarvan 4 jaar wethouder, in de voormalige gemeente Lith. Vervolgens was hij burgerlid in de gemeente Oss van 2012 – 2015.
Adri is werkzaam als directeur van een integraal kind centrum in de gemeente Uden en trajectbegeleider/stafmedewerker passend onderwijs voor 19 scholen in het samenwerkingsverband PO 30.06.

Berrie blijft lid van VDG en zal zich op andere manieren voor deze politieke partij gaan inzetten. Zijn ervaring en expertise blijven gelukkig behouden. VDG heeft ook in Adri het volste vertrouwen als ervaren en betrokken gemeenteraadslid.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Twitter nieuws

Berrie van de Burgt gestopt als VDG-raadslid, Adri van der Loop volgt hem op
https://dtvnieuws.nl/nieuws/artikel/berrie-van-de-burgt-gestopt-als-vdg-raadslid-adri-van-der-loop-volgt-hem-op

Hoe is het met jou?
VDG maakte een vragenspel die je zelf kunt afdrukken.
➡️https://vdg-oss.nl/over-voor-de-gemeenschap/voor-de-gesprekken/
Een mooie manier om met elkaar thuis of op afstand in gesprek te gaan. Voor De Gesprekken :
Al is er afstand, laten we in contact blijven.
Veel speelplezier VDG💙

Alsof we nooit anders gedaan hebben.#VDG 💙
#digitaalvergaderen #fractievergadering #commissievergaderingen 💻🖥️ #politiek
Gelukkig hadden we al een keer kunnen oefenen samen. Dat werken met #Sharepoint #Teams gaat steeds makkelijker.

Nieuwsberichten