[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Op donderdag 15 februari om 16.00 uur, opent de lokale partij VDG haar nieuwe VDG Lokaal in het Osse stadscentrum. Tevens lanceren wij dan ons verkiezingsprogramma De Kracht van Lokaal. Onze lijsttrekker Frank den Brok zal de belangrijkste punten toelichten.

Het VDG Lokaal is gevestigd aan de Kerkstraat 2 in Oss. VDG heeft dit pand gehuurd tot en met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Tot carnaval was hier Esmyer Design in gevestigd. Deze ondernemer is helaas gestopt met zijn winkel en richt zich vanaf heden op zijn andere activiteiten. De leegstand in de Osse binnenstad gaat ons allemaal aan. Ook de komende jaren wil VDG blijven investeren in het stadscentrum.

Op koopavonden, zaterdagen en koopzondagen zal VDG zich presenteren in het pand. Belangstellenden kunnen binnenlopen om een praatje te maken of informatie en uitleg te krijgen over de standpunten van VDG. Tevens zullen er in de campagnetijd regelmatig activiteiten plaats vinden. Wij houden u daarvan op de hoogte!

Daarnaast gebruiken we het VDG Lokaal als verzamelpunt voor onze leden bij campagne activiteiten en voor een stukje opslag van VDG materiaal. Het pand is gezellig ingericht met extra aandacht voor Lokaal talent. De meubeltjes krijgen we in bruikleen van Heart Care Werk(t), https://www.facebook.com/heartcarewerkt/ . En aan de wanden hangt prachtig werk van Iris Bongers, schilderes / illustrator uit Lith.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]