VDG is niet alleen een partij voor de gemeenschap, maar vooral ook uit de gemeenschap. Onze (fractie)leden komen uit alle hoeken van de gemeente Oss en hebben door hun actieve deelname aan allerlei sociale activiteiten een goede voeling met wat er leeft onder de bevolking. “Ons kent ons” resulteert in “Ons kent Oss”, daaruit halen wij onze kracht.

null

Nick Pruimboom

Fractievoorzitter

Mijn naam is Nick Pruimboom, 22 jaar en ik ben al heel mijn leven woonachtig in Herpen. In het dagelijks leven studeer ik bestuurskunde aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast werk ik inmiddels ook alweer 5 jaar bij de PLUS in Herpen. In het weekend ben ik graag te vinden op het voetbalveld. De keuze voor VDG was niet moeilijk. Met de kracht van lokaal geloof ik dat wij mooie dingen bereiken voor onze gemeente. De komende vier jaar staan er veel mooie en grote ontwikkelingen op de agenda voor Oss en de kernen. Ik zet me daarom graag in voor u om van onze gemeente een nog fijnere plek te maken om te wonen. Een gemeente waar we met zijn allen trots op kunnen zijn!

null

Vera van Pelt

FRACTIELID

Als 24-jarige geboren en getogen Ossenaar heb ik mij altijd sterk verbonden gevoeld met onze mooie gemeente. Niet voor niets ben ik jarenlang lid én voorzitter geweest van de Jongerenraad van de gemeente Oss. Nu mag ik vol trots als VDG-raadslid mijn steentje bijdragen aan de partij en de gemeenschap. Hoewel ik momenteel als docent Nederlands in het Gelderse Culemborg werk, ben ik erg blij dat ik nog altijd  nu samen met mijn vriend  in de gemeente Oss woon. Het is daarentegen jammer om te zien dat veel leeftijdsgenoten de gemeente verlaten op het moment dat zij hun studie hebben afgerond en starten op de arbeidsmarkt. Ik zet me dan ook graag in voor een aantrekkelijke gemeente die iederéén, dus ook de jongere generaties, iets te bieden heeft op het gebied van wonen, werk en natuurlijk vrije tijd. Op naar een mooie toekomst!

null

Mark van der Doelen

Fractielid

Mijn naam is Mark van der Doelen. In het dagelijks leven ben ik Business Area Director bij DEKRA Certification B.V. Via het jeugdwerk (Soos Happy Sound) ben ik in het verleden het vrijwilligerswerk ingerold en heb als lid van een initiatiefgroep de lokale omroep Geffen, Nuland, Vinkel opgericht. Vanaf het initiatief tot de ontmanteling ben ik dus 25 jaar actief geweest voor de lokale omroep. Daarnaast ben ik 20 jaar raadslid geweest in de gemeenteraad Maasdonk. Tegenwoordig ben ik actief voor Goed Gevoel Geffen, zit ik in de ledenraad van Rabobank Oss Bernheze, ben ik lid van de Rabobank adviesraad Energietransitie, penningmeester van MFC de Koppellinck, aangezetene van de Geffense Stamtafel en zit sinds 2018 namens de VDG in de gemeenteraad van Oss. In de beperkte tijd die daarna nog over is sport ik graag.

null

Jan van Leest

Fractielid

Ik ben 48 jaar oud en geboren en getogen in Oss. Ik ben al meer dan 20 jaar getrouwd met José en trotse vader van Eva (16) en Gijs (14)! Ik ben organisator van de Osse Sinterklaasintocht, bestuurslid bij RKSV Margriet, voorzitter van Stichting Theaterstof (Bende van Oss) en lid van de keuzecommissie van de Osse Sport Awards.

null

Hans Boerboom

Fractielid

Raadslid voor de VDG en al bijna 30 jaar politiek actief voor deze mooie partij. Bijna alle jaren als raadslid en van 200 tot 2006 zes jaar wethouder.
Geboren en getogen Ossenaar, getrouwd en heb vier kinderen die inmiddels ook een partner hebben en momenteel een rijkdom van zes kleinkinderen.
Al zo lang actief omdat ik het mooi vind dat je als bestuurder heel veel voor de inwoners van de gemeente kunt betekenen.
Mijn voorkeur voor onderwerpen zijn op het sociaal maatschappelijk gebied en verenigingen hebben daarbij ook mijn bijzondere Interesse, zij zijn het cement van de samenleving en verdienen daarom ook alle aandacht en ondersteuning! Voor De Gemeenschap is een partij waarbij de inwoners centraal staan, onze partij bestaat dan ook geheel uit actieve mensen uit deze samenleving en het is een voorrecht om me te kunnen inzetten {met zijn allen} om het wonen, werken en samenleven zo optimaal mogelijk te maken voor iedereen.

null

Hans Herms

Fractielid

Al meer dan 15 jaar woon ik in de gemeente Oss, waar ik inmiddels ook werk. We zullen met ons gezin van vier hopelijk nog vele jaren heerlijk in
Ravenstein wonen. Ik zette mij de afgelopen decennia in als vrijwilliger op vele vlakken, en ben nu lid van de jeugdcommissie van Vesta ‘19 en de verkeerswerkgroep basisschool ‘t Ravelijn. Trots ben ik op het oprichten van de Vesta Kids, de kleutersportgroep, waarmee we ook de allerkleinsten laten
bewegen.

null

Roel van de Camp

Fractielid

Mijn naam is Roel van de Camp, geboren in het mooie jaar 1973 te Haren, waar ik met veel plezier woon met Linda. Samen hebben wij 4 kinderen van reeds volwassen tot pubers, maar iedere leeftijd heeft zijn charme.
In het dagelijks leven ben ik Associate Director bij Organon Oss, heb daar de mooie taak om met een groot team te zorgen voor de modernisering van productie equipment en dan met de nadruk op de Automatiserings- en IT-systemen.
Al jaren actief in en voor de gemeenschap. Gestart in de kernraad Haren en via de Dorpsraad Megen, Haren en Macharen sinds enkele jaren in de gemeenteraad van Oss. Sinds dit voorjaar als fractievoorzitter van de grootste partij van de gemeente Oss. Met een nieuwe, sterk verjongde en enthousiaste groep willen we nieuwe politiek brengen en dat doen wat voor de inwoners van Oss belangrijk is en daarbij ook kritisch vanuit verantwoordelijkheid beslissingen te nemen. Als naaste hobby’s ben ik een motorrijder, actief binnen diverse verenigingen, lid van de keuzecommissie kampioenenhuldiging en actief deelnemer van het carnavals leven.

null

Sander Ruijs

Fractielid

Wonende en werkende in Oss voelen wij, mijn vrouw en kinderen, ons sterk verbonden met de gemeente Oss. Met plezier en veel energie ga ik mij namens de VDG inzetten om een goede samenleving te blijven behouden in onze gemeente. Om samen met alle inwoners van de gemeente Oss elkaar te verbinden en ondersteunen. En uitdagende vraagstukken in goede harmonie tot een gedragen uitkomst te laten komen. Onlosmakelijk verbonden met goed en fijn wonen is een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemingen in Oss. Vanuit mijn professie als eigenaar van een administratie- & belastingadvieskantoor wil ik hiervoor zorgdragen

null

Alfons Prinssen

Fractiesecretaris

Ik ben Alfons Prinssen uit Ravenstein, raadslid voor VDG.
In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig belastingadviseur in mijn kantoor in Huisseling (Ravenstein). Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief bij
Voetbalvereniging Ravenstein. Het fijne van VDG is dat we dicht bij onze inwoners staan,daardoor goed weten wat er speelt en dat vervolgens in de
gemeenteraad inbrengen. Belangrijk vind ik dat we leefbare gemeenschappen in stand houden.

null

Adri van der Loop

Fractielid

Ik ben Adri van der Loop, 63 jaar. Ik ben geboren en getogen in Oss en al 40 jaar samen met José woonachtig in Oijen. We hebben twee kinderen en
sinds kort ook een prachtige kleindochter. Op dit moment ben ik werkzaam in het basisonderwijs als beleidsmedewerker ondersteuning en als trajectbegeleider passend onderwijs. De missie hierbij is: elk kind, elke
dag een fijne plek (in het onderwijs).

null

Frank Dappers

Fractielid

In Berghem ben ik geboren, getogen en samen met mijn
vriendin nog steeds woonachtig. U raadt: wij hebben het hier
uitstekend naar onze zin.

Christel Reijnders

Burgerlid

Mijn naam is Christel Reijnders, 42 jaar waarvan ik 38 jaar met veel plezier in Berghem woon. Ik ben getrouwd met Patrick en samen hebben we drie  ‘puber’ zonen. Ik ben een hele tijd werkzaam geweest in het onderwijs en sinds 1 jaar werkzaam bij ONS welzijn. Al jaren ben ik zeer geïnteresseerd en actief rondom de ontwikkelingen in de gemeenschap. Mijn passie ligt op het gebied van sociaal-maatschappelijke kwesties. Als burgerlid van de lokale partij Voor De Gemeenschap, ben ik vastbesloten om de stem van onze inwoners te vertegenwoordigen en hun belangen centraal te stellen. Ik geloof in een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Of het nu gaat om het creëren van kansen voor onze jongeren, het ondersteunen van onze ouderen, of het verbeteren van de toegang tot essentiële diensten voor alle burgers. Laten we samen bouwen aan een
gemeenschap waarin iedereen zich gehoord, gesteund en betrokken voelt!