VDG is niet alleen een partij voor de gemeenschap, maar vooral ook uit de gemeenschap. Onze (fractie)leden komen uit alle hoeken van de gemeente Oss en hebben door hun actieve deelname aan allerlei sociale activiteiten een goede voeling met wat er leeft onder de bevolking. “Ons kent ons” resulteert in “Ons kent Oss”, daaruit halen wij onze kracht.

null

Hans Boerboom

Fractievoorzitter

Mijn naam is Hans Boerboom, geboren en getogen in Oss. Ik ben 59 jaar oud. Ik ben getrouwd. Samen hebben we vier kinderen met partners en drie kleinkinderen. Ik ben politiek actief vanaf 1993 voor VDG waarvan zes jaar actief als wethouder en de overige jaren als raadslid Ik ben betrokken bij diverse sportverenigingen als adviseur . Als volksvertegenwoordiger heb ik oog en oor voor hetgeen gebeurt in wijken en buurten. Ik ben bereikbaar voor iedere inwoner van Oss.Enthousiasme , gemotiveerdheid en betrokkenheid zijn kenmerken die hoog in mijn vaandel staan.

null

Willeke Verhagen

FRACTIESECRETARIS

Met mijn gezin woon ik aan de rand van het centrum. Ik ben 7 jaar lid geweest van Wijkraad CKM. De laatste 4 jaar als voorzitter. Sinds 2010 ben ik “thuis” bij VDG. Ik werk bij ROC de Leijgraaf. Daarnaast ben ik contactpersoon van het Jeugdcollege en bestuurslid bij een aantal stichtingen.Vanaf 2010 politiek actief voor VDG. Eerst als burgerlid en deze periode als gemeenteraadslid. Ik ben woordvoerder voor o.a. de ontwikkelingen mbt het stadscentrum, crematorium en woningbouw in Oss. Op dit moment ben ik fractiesecretaris. Daarnaast ben ik contactpersoon voor het Jeugdcollege en zit ik in het bestuur van diverse stichtingen.

null

Theo van Mook

Fractielid

Mijn naam is Theo van Mook. Ik ben vanaf de samenvoeging van de voormalige Gemeente Lith met de Gemeente Oss lid van de Lokale Politieke Partij VDG.Bij mijn keuze welke partij het beste bij me paste heb ik me laten leiden welke Partij het best de voorzieningen in de diverse kernen kan bewaken en waarborgen.In het dagelijks leven ben ik agrarisch ondernemer en heb met mijn zoon een VOF.Verbrede landbouw, in de vorm van agrarisch natuurbeheer spreekt me aan.Ik streef ernaar om agrarisch ondernemen, recreatie en natuur zoveel mogelijk in harmonie te laten verlopen.

null

Sander Ruiis

Fractielid

Wonende en werkende in Oss voelen wij, mijn vrouw en kinderen, ons sterk verbonden met de gemeente Oss. Met plezier en veel energie ga ik mij namens de VDG inzetten om een goede samenleving te blijven behouden in onze gemeente. Om samen met alle inwoners van de gemeente Oss elkaar te verbinden en ondersteunen. En uitdagende vraagstukken in goede harmonie tot een gedragen uitkomst te laten komen. Onlosmakelijk verbonden met goed en fijn wonen is een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemingen in Oss. Vanuit mijn professie als eigenaar van een administratie- & belastingadvieskantoor wil ik hiervoor zorgdragen

null

Roel van de Camp

Fractielid

Mijn naam is Roel van de Camp. Ik werk als Senior Specialist Engineering bij een groot bedrijf in Oss. Mijn hobby’s zijn werken in en om het huis, voetbal, tennis, carnaval. Maatschappelijk gezien ben ik betrokken (geweest) bij het begeleiden jeugd Vita Megen Haren, Oud-Jeugdvoorzitter SBV Haren, Lid LTC de Brug Macharen, Oud-Raadslid Dorpsraad MHM, Kernraad Haren. Geboren en getogen in Haren. In de huidige raadsperiode ben ik voorzitter raad advies commissie en specialist ruimte, maar van alle markten thuis. De keuze voor de VDG was snel bepaald. Deze partij staat voor de kracht van lokaal!

null

Mark van de Doelen

Fractielid

Mijn naam is Mark van de Doelen. In het dagelijks leven ben ik Teammanager Business Assurance bij DEKRA Certification B.V. Via het jeugdwerk (Soos Happy Sound) ben ik in het verleden het vrijwilligerswerk ingerold en heb als lid van een initiatiefgroep de lokale omroep Geffen, Nuland, Vinkel opgericht. Vanaf het initiatief tot de ontmanteling ben ik dus 25 jaar actief geweest voor de lokale omroep. Daarnaast ben ik 20 jaar raadslid geweest in de gemeenteraad Maasdonk. Ik heb gekozen voor de VDG omdat de VDG een partij is met een achterban die actief is in de lokale samenleving.

null

Jessica Keijzer Nab

Fractielid

Ik ben in Oss geboren (1983) en opgegroeid in de Ruwaard. Na het Maaslandcollege ben ik Omgangskunde gaan studeren. Sinds 2014 woon ik in Megen met mijn man Pieter, dochter Robin (4) en zoon Mees (2)! Ik ben de afgelopen jaren Dorpsraadlid geweest. Daarnaast ben ik een van de initiatiefnemers en voorzitter van de Natuurspeeltuin Megen. Ook zit ik in een werkgroep voor het vergroenen van het schoolplein. Ik ben een ‘no-nonsense’ doener met hart voor de dingen die ik doe. Ik geloof in de kracht van (lokaal) verbinden! De VDG is voor mij het middel om mij actief sociaal-maatschappelijk in te zetten.

null

Jacco-Peter Hooiveld

Fractielid

Sinds 10 jaar woon ik, samen met mijn vrouw en 3 kinderen, in Berghem. Het biedt ons een prettige mix van fijn wonen, voorzieningen in de buurt, actieve verenigingen en natuur. Ook is mijn werk, als manager bij provincie Noord-Brabant, prima bereikbaar. Daarnaast biedt de omgeving me alle kans om lekker te sporten (bijv. tennis, hardlopen of wielrennen). Kortom ik voel me thuis hier. Daarnaast ben ik lid van de MR van Basisschool de Fonkeling en secretaris van Stichting de Bèrgse Wielerronde.

null

Alfons Prinssen

Fractielid

Ik ben Alfons Prinssen, en ik ben in deze raadsperiode fractievoorzitter van VDG. In het dagelijks leven werk ik als zelfstandig adviseur in mijn administratiekantoor in Huisseling. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief bij VV Ravenstein waarvoor ik de financiële administratie verzorg. Het fijne van VDG is dat we dichtbij onze inwoners staan en daardoor goed hun belangen kunnen vertalen naar beleid. Belangrijk vind ik dat we leefbare gemeenschappen in stand houden. Woningbouw is komende tijd van levensbelang. Privé ben ik vader van drie kinderen en sind kort opa van Siem.

null

Adri van der Loop

Fractielid

Mijn naam is Adri van der Loop, geboren en getogen Ossenaar. Sinds 1982 samen met José woon-achtig in Oijen. In het dagelijks leven ben ik directeur van een Integraal Kind Centrum en stafmede-werker passend onderwijs voor 16 scholen. In deze functie mag ik kinderen helpen aan een passende plek in het onderwijs. In de afgelopen jaren heb ik als vrijwilliger een bijdrage geleverd aan diverse verenigingen en instellingen veelal gerelateerd aan jeugd, onderwijs en opvang. Vanaf begin jaren 90 actief in de lokale politiek